donderdag 14 november 2013

L2 : Grootouderfeest in het teken van MOS.

Dit jaar koos onze school ervoor om ons thema voor het grootouderfeest op te bouwen rond Mos. Mobiliteit is een van onze onderwerpen. Veiligheid is heel belangrijk vooral voor onze jonge kinderen. Het tweede leerjaar koos voor het bekende : Straplied.De octopus en zijn lied is zeer geliefd in onze klas. De voorbereiding startte dan ook bij het maken van een kostuum voor onze octopus. Daarbij werd de hulp van Annie ingeroepen. Zij nam de maten, maakte een patroon en begon te naaien.... En inderdaad een octopus heeft 8 poten. :)
En zie hier het resultaat. Een welgemeende dank aan Annie, die onze octopus zo mooi maakte. Toen werd het wachten op onze beurt. Er waren er paar zenuwachtige kindjes bij. Want ze zagen dat er héél veel grootouders aanwezig waren.
De muziek startte en alles verliep gelukkig vlot en met een brede glimlach.
We werden beloond met een daverend applaus. BEDANKT daarvoor aan alle grootouders. Tezamen met alle andere klassen bezorgden we de aanwezige grootouders een fijne middag !!! Hopelijk hebben ze ook iets geleerd rond onze Mos-thema's. Grootouders

Geen opmerkingen: